Maak kennis met

Caribbean Tours

Caribbean Tours
is jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit ons kantoor op Curaçao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao en op Sint Maarten. Caribbean Tours is jouw Nederlandse gids in de Caribbean!
 
Je kunt bij Caribbean Tours niet alleen online de leukste tours op de eilanden boeken tegen de beste prijs. Nee,  eenmaal op bestemming kun je ook reisadvies vragen aan onze Nederlandse gidsen via onze whatsapp travel info lijn. Je bent met Caribbean Tours altijd voorbereid onderweg met jouw Nederlandse gids in de Caribbean.
 
Caribbean Tours is een Nederlands familiebedrijf en wordt gerund door Marcel en Sean, vader en zoon, die beiden een enorme passie hebben voor het Caribisch gebied. Marcel woont op Curaçao en Sean, die in Nederland woont, bezoekt zeer regelmatig de eilanden. Hun filosofie is simpel maar doeltreffend. Bied een service zoals je die zelf ook zou willen ervaren. Niet voor niets is Caribbean Tours aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Klanten kunnen veilig en vertrouwd hun online aankopen doen met als backbone de uitmuntende service die verleend wordt. Caribbean Tours is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders in deze nichemarkt.

Jouw Nederlandse gids

Caribbean Tours heeft meer dan 20 jaar ervaring in het Caribisch gebied. Ons team zal je met raad en daad bijstaan tijdens jouw vakantie op een van de eilanden. Ons team werkt al jarenlang samen met de belangrijkste touroperators in het Caribisch gebied waardoor wij jou niet alleen de laagste prijs garantie kunnen bieden maar ook 100% betrouwbaarheid. Je betaalt bij Caribbean Tours nooit meer dan wanneer je het op bestemming zou boeken. Gegarandeerd! Boek je tours & tickets eenvoudig online bij Caribbean Tours en je bent niet alleen verzekerd van je plek maar ook van support van onze Nederlandse gidsen tijdens jouw vakantie!

De beste Tours & Tickets

Caribbean Tours biedt op de website alleen tours & tickets aan van betrouwbare en professionele touroperators. Touroperators waar wij al jarenlang mee samenwerken. Een fijn idee! Door jouw tours & tickets via ons platform vooraf te boeken ben je niet alleen gegarandeerd van de laagste prijs maar hoef je op bestemming niet op zoek naar een tourdesk of ticket kantoor. Caribbean Tours biedt je online een volledig overzicht van de leukste tours & tickets waardoor je snel & makkelijk het aanbod in kunt zien en een tour kunt reserveren in slechts een paar muisklikken. 

Laagste prijs garantie

Caribbean Tours garandeert de laagste prijs op de tours & tickets die geboekt kunnen worden op onze website. Als je dezelfde tour of ticket voor een lagere prijs vindt binnen drie dagen na de boeking of na aankomst op bestemming, betalen wij het verschil aan je terug. Houd wel rekening met onze voorwaarden die verbonden zijn aan een restitutie! 

Voorwaarden voor restitutie
Ons kantoor in Nederland

Nederland

Caribbean Tours
Kantoorgebouw Kronenburg
Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183 AT, Amstelveen
Nederland

Ons kantoor op Curaçao

Curaçao

Caribbean Tours
Kantoorgebouw Triangle
Hoogstraat 18-22, Otrobanda
Willemstad, Curaçao

Kantoor Nederland
Ons kantoor in Nederland

Nederland

Caribbean Tours
Kantoorgebouw Kronenburg
Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183 AT, Amstelveen
Nederland

Triangle curacao
Ons kantoor op Curaçao

Curaçao

Caribbean Tours
Kantoorgebouw Triangle
Hoogstraat 18-22, Otrobanda
Willemstad, Curaçao

Caribbean Tours B.V.

Handelsregistratie Nederland
Kamer van Koophandel
KvK: 82876622

BTW-nummer:
NL862637569B01

Start Chat...
Kunnen we je ergens mee helpen?