Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Aruba Tours

Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Voorwaarden van Caribbean Tours

Caribbean Tours is aangesloten en gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg.
Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops het keurmerk voeren. Een fijn gevoel omdat je nu zeker weet dat Caribbean Tours een betrouwbare webwinkel is.
Bekijk hier online ons certificaat.

Het herroepingsrecht

De wettelijke bedenktermijn en het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten volgens artikel 10.6 in onze algemene voorwaarden. Het herroepingsrecht is uitgesloten o.a. voor overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien, waaronder de tickets en vouchers die via het Caribbean Tours-platform worden aangeboden. Hiermee zijn artikel 6 t/m 9 in de algemene voorwaarden niet van toepassing.

Caribbean Tours treed slechts op als bemiddelaar

Indien je tickets/vouchers via caribbean-tours.nl aanschaft erken je dat Caribbean Tours slechts optreedt als bemiddelaar bij de totstandkoming van de overeenkomst met de touroperator. Indien je tickets/vouchers bestelt en de betreffende touroperator de bestelling accepteert, dan komt er een rechtstreekse (koop)overeenkomst tot stand tussen jou en de betreffende touroperator. Caribbean Tours wordt nimmer partij bij de (koop)overeenkomsten tussen jou en de touroperator. Caribbean Tours verstrekt de tickets/vouchers namens touroperators en incasseert namens touroperators (deel)betalingen verband houdende met de koop van tickets/vouchers. Bij elke tour of activiteit op caribbean-tours.nl staat vermeldt wie de uitvoerende touroperator is, de partij waarmee jij de (koop)overeenkomst aan gaat. De algemene voorwaarden van de uitvoerende touroperator kun je over het algemeen bekijken op de website van de uitvoerende touroperator of opvragen bij Caribbean Tours.

Caribbean Tours BV
Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen
KvK: 82876622
Fiscaal: NL862637569B01
E-mail: support[at]caribbean-tours.nl

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Waarborg
Bekijk of download hier de Algemene voorwaarden
>> OPEN

Aanvullende Algemene Voorwaarden
Bekijk of download hier de Aanvullende Algemene voorwaarden
>> OPEN

Privacy Beleid
Bekijk of download hier het Privacy Beleid
>> OPEN

 

Klachten/Geschillen

Klachtenregeling

Indien je niet tevreden bent over de aangeboden producten of over de verleende service van Caribbean Tours kun je via onderstaand formulier een klacht bij ons indienen.

Ingediende klachten worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, zullen wij binnen de termijn van 14 dagen antwoorden met een bericht van ontvangst en een indicatie geven wanneer je een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Caribbean Tours is bij klachten over de aangeboden producten uitsluitend als bemiddelaar betrokken. Indien het een klacht betreft over een product (een tour of activiteit die je hebt gedaan) zetten wij jouw klacht door aan de desbetreffende touroperator en indien nodig brengen we je rechtstreeks in contact met deze touroperator. Alhoewel wij als bemiddelaar ons uiterste best zullen doen om samen de klacht naar tevredenheid op te lossen, neemt de touroperator de uiteindelijke beslissing hoe om te gaan met je klacht.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

    Start Chat...
    Kunnen we je ergens mee helpen?