Maatschappelijk betrokken

Zwerfdieren

Caribbean Tours
is maatschappelijk betrokken en zet zich in voor de zwerfdieren op de eilanden

Caribbean Tours is zeer begaan met alle zwerfdieren die vaak in barre omstandigheden moeten leven op de eilanden Aruba, Bonaire en Curacao. We trekken ons hun lot zeer aan en willen graag iets doen ter voorkoming van dit dierenleed. Vanwege deze reden hebben wij op elk eiland waar wij vertegenwoordigd zijn, een goed doel uitgekozen. Op elk eiland hebben wij een stichting geselecteerd die zich inzet ter voorkoming van dierenleed onder honden en/of katten. Indien je bij Caribbean Tours een tour boekt wordt bij de meeste tours tijdens het afrekenen gevraagd of je een kleine bijdrage wil doen. Deze bijdrage wordt door ons volledig afgedragen aan de geselecteerde stichting van het eiland waar je de tour voor boekt. Een bijdrage waarmee de betreffende stichting zich kan blijven inzetten ter voorkoming van het dierenleed onder honden en/of katten. Samen voor dieren! Hieronder tref je stichtingen aan die wij steunen;

Zwerfdieren Aruba

Op Aruba selecteert Caribbean Tours jaarlijks een andere non-profit dieren organisatie die zich inzet ter voorkoming van het dierenleed op het eiland. Alle ingezamelde bijdragen worden als donatie aan de geselecteerde stichting overgemaakt. 

FKK

Zwerfdieren Bonaire

Op Bonaire steunt Caribbean Tours Fundashon Kunuku Kakelvers, beter bekend als FKK. Een stichting die op Bonaire behoeftige honden en katten opvangt. Vaak komen deze honden en katten uit een zeer benarde situatie. FKK biedt ze onderdak, genezing en resocialisatie. Ze vangen alle honden en katten op die nog een kans hebben met het streven om voor zoveel mogelijk honden en katten een adoptant te vinden, zowel op Bonaire zelf als in Nederland. Een stichting die wij graag steunen en dit goed kan gebruiken! 

Zwerfdieren Curacao

Op Curacao steunt Caribbean Tours stichting Kitten Rescue Curacao. Een professionele stichting die zich sinds 2014 inzet ter voorkoming van dierenleed onder kittens en katten op het eiland. De stichting focust zich, naast het bieden van tijdelijke opvang, met name op de sterilisatie van zoveel mogelijk zwerfkatten. Een intensieve en kostbare opgave waar wij graag in meehelpen. De stichting runt ook een kattencafé naast de opvang die elke zondag is geopend tussen 15:00 – 18:00 uur. Zeker gaan kijken als je op het eiland bent! 

Start Chat...
Kunnen we je ergens mee helpen?