Veel gestelde vragen - Caribbean Tours

Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Aruba Tours

Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice.

1. Waarom boeken via Caribbean Tours?

Caribbean Tours is de enige Nederlandse specialist en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het Caribisch gebied. Je kunt bij Caribbean Tours niet alleen online de leukste tours op de eilanden boeken tegen de beste prijs. Nee, eenmaal op bestemming kun je ook reisadvies vragen aan onze Nederlandse gids via onze whatsapp travel info lijn. Je bent met Caribbean Tours altijd voorbereid onderweg met jouw Nederlandse gids in de Caribbean. En vanzelfsprekend is het 100% veilig om via ons platform tickets en tours te boeken, vele anderen gingen je reeds voor!

 

Caribbean Tours is aangesloten en gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg.

2. Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Door onze laagste prijs garantie betaal je nooit meer dan je op bestemming zou betalen. Hierdoor hoef je niet op bestemming op zoek naar tourdesks of verkooppunten en bespaar je kostbare ‘vakantie’ tijd. Net zo belangrijk is dat je verzekerd bent van plek. Sommige populaire activiteiten zijn vaak al volgeboekt als je dit op het laatste moment wilt reserveren. Via Caribbean Tours kun je in alle rust de leukste activiteiten uitzoeken en ruim van tevoren boeken waardoor je optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie waarin alles al is geregeld. 

3.Kan ik ook met cash betalen?

Nee! Wij accepteren uitsluitend online betalingen met iDeal, credit card e.d. Het is wel mogelijk om via bankoverschrijving te betalen indien gewenst. Zeker indien je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje vanuit het bedrijf wil betalen kan dit handig zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

4.Wanneer ontvang ik mijn ticket of voucher?

Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket of voucher per e-mail. 

De voucher wordt verstuurd naar het e-mail adres wat je hebt opgegeven bij bestelling. Indien je 24-uur na het afronden van je bestelling nog geen ticket of voucher hebt ontvangen, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wellicht hebben wij niet het correcte e-mailadres van je. Het kan ook gebeuren dat de mail in je spam box is terecht gekomen. Check deze eerst.

Het komt ook voor dat onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen. In dit geval bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan annuleren wij je reservering en betalen wij het betaalde bedrag aan je retour. 

5.Ik heb al geboekt maar ik wil annuleren of de boeking wijzigen, kan dat?

De wettelijke bedenktermijn en het herroepingsrecht (zoals opgenomen in de EU Richtlijn inzake verkopen op afstand) zijn niet van toepassing op diensten die op een specifieke datum of binnen een specifieke periode moeten worden geleverd, waaronder de tickets en vouchers die via het Caribbean Tours-platform worden aangekocht. 

Of we je aankoop kunnen annuleren of wijzigen hangt af van de voorwaarden van de betreffende touroperator of aanbieder ter plaatse. In het geval we aan je verzoek tegemoet kunnen komen brengt Caribbean Tours een annulering- of wijzigingsvergoeding in rekening van 15,- euro per geboekte tour. Dit is exclusief de kosten die de aanbieder of touroperator nog apart in rekening kan brengen. Neem in zo’n geval contact op met onze klantenservice om te informeren naar wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten.

Als je niet op tijd komt opdagen voor een tour op basis van een geboekt tijdstip, dan is er geen restitutie mogelijk. Op de voucher staan de contactgegevens van de touroperator of aanbieder, neem altijd contact op met de touroperator of aanbieder als je verhinderd bent. 

6.Wat gebeurt er als er een tour of activiteit niet door kan gaan terwijl ik al betaald heb?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er geen plek is op de geboekte datum/tijd. In dit geval ontvang je van ons een voorstel voor een alternatieve datum/tijd. Mocht dit niet passen in je reisschema dan ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Ook in geval van calamiteiten zal Caribbean Tours, na akkoord van de touroperator ter plaatse, het betaalde bedrag volledig aan je retour storten.

7.Hoe kan ik een claim indienen voor de laagste prijs garantie?

Caribbean Tours garandeert de laagste prijs op de tours & tickets die geboekt kunnen worden op onze website. Als je dezelfde tour of ticket voor een lagere prijs vindt binnen drie dagen na de boeking of na aankomst op bestemming, betalen wij het verschil aan je terug. Houd wel rekening met onze voorwaarden die verbonden zijn aan een restitutie!

> Bekijk hier de voorwaarden voor restitutie

8.Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Stap 1 | datum & deelnemers
Zodra je een tour of activiteit hebt gevonden die je zou willen boeken dan kun je in de beschikbaarheidskalender een datum kiezen wanneer je de betreffende tour of activiteit zou willen doen. Kies vervolgens het aantal deelnemers of tickets en eventueel andere opties zoals aanvangstijd en klik vervolgens op de knop ‘verder met bestellen’.

Stap 2 | Jouw gegevens
Je kunt nu jouw persoonlijke gegevens invullen. Je naam, je e-mailadres (waar wij o.a. je ticket naar toe zullen sturen) en je mobiele telefoonnummer (wat wij gebruiken in het geval van wijzigingen omtrent de geboekte datum). In het opmerkingen veld kun je extra informatie vermelden zoals bijvoorbeeld het ophaaladres of maaltijdvoorkeur indien van toepassing bij de geboekte tour of activiteit. Klik na het invullen op de knop ‘volgende stap’.

Stap 3 | Opties & Betaalmethode
Indien er opties beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld een hoteltransfer wordt deze hier getoond. Je kunt deze optioneel meebestellen. Kies vervolgens hoe je wil afrekenen. Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Klik op de knop ‘afrekenen’ en de desbetreffende betaalmethode wordt geopend. Kies altijd voor de optie na een succesvolle betaling (alleen voor iDeal en Bancontact) om terug te gaan naar de Caribbean Tours website zodat de boeking goed verwerkt kan worden.

Stap 4 | afhandeling van je boeking
In het geval van een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging via e-mail. Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket per e-mail. Indien onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen, bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan betalen wij het betaalde bedrag volledig aan je terug.

9.Hoe kan ik betalen?

Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Indien er alleen een aanbetaling van toepassing is dien je het restant bedrag rechtstreeks aan de touroperator te voldoen. Dit kan een betaallink zijn die je ontvangt of kan op de dag van vertrek worden betaald e.a. afhankelijk van de touroperator. 

10.Hoe komt jullie productaanbod tot stand?

Caribbean Tours biedt op zijn platform alleen tours & tickets aan van betrouwbare en professionele touroperators. Touroperators waar wij al jarenlang mee samenwerken. De aangeboden tours worden bij elk bezoek in willekeurige (wisselt automatisch) volgorde weergegeven binnen vaste categorieën (alleen op desktop, op mobiel worden geen categorieën weergegeven). 

11.Hoe komen jullie reviews & beoordelingen tot stand?

Op caribbean-tours.nl onderscheiden we twee soorten reviews;

Algemene reviews
Caribbean Tours werkt samen met Kiyoh.com. De specialist in klantbeoordelingen. Het review systeem van Kiyoh.com wordt door Caribbean Tours gebruikt om klanten de gelegenheid te geven om de algemene indruk, de aankoopbeleving, het platform en het contact met Caribbean Tours te beoordelen. Alle klanten die een aankoop hebben gedaan op het platform worden na aankoop uitgenodigd om in het systeem van Kiyoh.com een beoordeling te schrijven. 

Product reviews
Product reviews die beschrijven hoe een klant een tour of activiteit heeft beleeft. Deze reviews worden door Carribean Tours zelf verzameld en beheert. Het betreft allemaal echte reviews die worden verzameld onder klanten van Caribbean Tours die de tour of activiteit zelf hebben gedaan of reviews die worden overgenomen van de desbetreffende touroperator.

Bestseller tours

 • Klein Curacao Boottrip

  Klein Curacao
  Miss Ann Boat Trips

  Beschikbaar vanaf 26-03-2023
  Prijs per persoon€120

  All-inclusive dagtocht. Je vaart met het luxe superjacht de Serendipity in slechts één uur naar Klein Curacao.

  (6 Reviews)
 • Introductie duik

  Introductie Duik (DSD)

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€92

  Water van 28 graden met 30 meter zicht. De ideale omstandigheden om op een relaxte manier kennis te maken met duiken. Boek nu je introductie duik.

  0
 • Substation Curacao

  Substation Curaçao

  Beschikbaar vanaf 28-03-2023
  Prijs per persoon€326

  Stap aan boord van de CuraSub voor een onvergetelijke ervaring! De CuraSub neemt je mee op de meest geweldige ontdekkingsreizen door het diepzeeleven van Curaçao.

  0
 • Sunset Tour Catamaran

  Sunset Tour Catamaran

  Beschikbaar vanaf 31-03-2023
  Prijs per persoon€70

  Zeil met de Black & White catamaran de zonsondergang tegemoet.

  0
 • Aruba Luchthaven Transfer

  Aruba Luchthaven Transfer

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€11

  Voorkom dat je teveel betaalt. Begin of eindig je reis zorgeloos met deze Aruba luchthaven transfer.

  0
 • Luxe Catamaran Snorkel Tour

  Luxe Catamaran Snorkel Tour

  Beschikbaar vanaf 31-03-2023
  Prijs per persoon€102

  Een unieke ervaring en een onvergetelijke heerlijke dag op de catamaran. Chillen, zwemmen en snorkelen in het prachtige turquoise water inclusief een heerlijke brunch.

  0
 • Catamaran Snorkel Tour

  Catamaran Snorkel Tour

  Beschikbaar vanaf 07-04-2023
  Prijs per persoon€102

  Zeil met de Black & White catamaran naar de drie beste snorkelspots op Curacao.

  0
 • Aruba eiland tour

  Aruba eiland tour

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€42

  Bezoek de leukste & mooiste bezienswaardigheden van het eiland onder begeleiding van een ervaren gids.

  0
 • Offroad Jeep Safari Oostkust

  Offroad Jeep & Snorkel Safari Oostkust

  Beschikbaar vanaf 28-03-2023
  Prijs per persoon€79

  Ga mee op deze spannende offroad jeep safari tour! Vier uur lang verken je het ruige terrein en de prachtige natuur aan de oostkant van Curaçao!

  0
 • Rotstekeningen Tour Bonaire

  Rotstekeningen Tour Bonaire

  Beschikbaar vanaf 25-03-2023
  Prijs per persoon€55

  Met deze rotstekeningen tour Bonaire bezoek je locaties van de Arawak indianen en je bezoekt tevens Boca Onima, een fantastisch mooie baai.

  0
 • Zeil en Snorkel tour

  Catamaran Chill & Grill snorkeltour

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€102

  Deze tour staat garant voor een onvergetelijke dag op het water. Heerlijk zeilen, snorkelen en vooral ontspannen, terwijl je geniet van de open bar en het fantastische 4-gangen diner.

  0
 • Abseilen Julianabrug Curacao

  Abseilen van de Julianabrug

  Beschikbaar vanaf 01-04-2023
  Prijs per persoon€76

  Abseilen van een van de bekendste iconische ‘landmarks’ van Curacao, de 45 meter hoge Julianabrug!

  0
 • Offroad Jeep Safari

  Offroad Jeep Safari Westkust

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€111

  Stap aan boord op deze stoere en zeer comfortabele Jeep en ontdek Curaçao op een avontuurlijke manier! Deze tour neemt je mee naar de uithoeken van Bandabou aan de westkant van het eiland.

  (2 Reviews)
 • Aquafari Onderwaterscooter

  Aquafari onderwaterscooter

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€129

  Verken de onderwaterwereld met deze te gekke gele Aquafari onderwaterscooters. Geen duikervaring nodig!

  (9 Reviews)
 • Klein Curacao kleinschalige dagtrip

  Klein Curacao
  Privé boot Kailani

  Beschikbaar vanaf: op aanvraag
  Prijs per persoon€1,535

  Je vaart met ‘Kailani’, een kleine luxe boot naar Klein Curacao met maximaal 25 personen.

  (4 Reviews)
 • Arikok Nationaal Park wandeltour

  Arikok Wandeltour

  Beschikbaar vanaf 30-03-2023
  Prijs per persoon€47

  De perfecte wandeltour voor de natuurliefhebber door het prachtige Arikok Nationaal Park onder begeleiding van een officiële Park Ranger.

  0
 • Mangrove Kajak Tour

  Mangrove Kajak Tour

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€49

  Neem deel aan deze mooie kajaktour, waarbij je peddelt door een uniek ecosysteem. Optimaal genieten van de schitterende natuur.

  (6 Reviews)
 • Curaçao Jeep Tour

  Privé Jeep Tour

  Beschikbaar vanaf 29-03-2023
  Prijs per persoon€95

  Ga op ontdekkingstour door de prachtige natuur en zie de meest unieke plekken van het eiland met deze privé tour per terreinwagen.

  (2 Reviews)
 • Curacao Eiland Tour

  Curacao Eiland Tour

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€56

  Tijdens deze zeer complete eiland tour zie je het beste dat Curaçao te bieden heeft.

  0
 • Powerboat Klein Curacao

  Klein Curacao
  Powerboat Caribbean

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€152

  Met de Powerboat sta je in 45-minuten op Klein Curacao zonder zeeziek te worden.

  (6 Reviews)
 • Donkey Sanctuary Bonaire

  Donkey Sanctuary Bonaire

  Beschikbaar vanaf 25-03-2023
  Prijs per persoon€55

  Donkey Sanctuary Bonaire zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Je bezoekt de Donkey Sanctuary samen met een lokale gids.

  0
 • Jetski Curacao

  JetSki Tour Spaanse Water

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€126

  Vaar met je 180pk jetski over het Spaanse water en aanschouw de prachtige kustlijn met de mooiste huizen.

  (2 Reviews)
 • Parachute springen Curacao

  Parachute Springen Curacao

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€278

  Hoe cool is dit? Maak de sprong van je leven samen met een zeer ervaren instructeur en ervaar Curacao vanuit de lucht met deze tandem sprong.

  0
 • Duiktrip met Catamaran

  Duiktrip met Catamaran

  Prijs per persoon€217

  De ultieme duikexcursie op Bonaire! Op deze duiktrip met Catamaran bezoek je twee prachtige duikspots. Inclusief Open Bar en luxe BBQ Diner!

  0
 • Washington Park Wandeltour

  Washington Park Wandeltour

  Beschikbaar vanaf 29-03-2023
  Prijs per persoon€30

  Deze wandeltour is een unieke manier om het Washington Slagbaai National Park van Bonaire te ontdekken. Tijdens deze 2-3 uur durende tour wandel je door het ruige landschap van het Washington National park.

  0
 • UTV Offroad Tour

  UTV Offroad Tour Westkust

  Beschikbaar vanaf 28-03-2023
  Prijs per persoon€194

  Dit is misschien wel de meest stoere tour op het eiland. Stap achter het stuur van je UTV, trap het gas in, scheur offroad over de vlaktes en geniet van de natuur.

  (3 Reviews)
 • Open Water Duik Cursus

  PADI Open Water Duik cursus

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€367

  Tijdens de PADI Open Water Duik cursus word je In 3 dagen getraind in theorie en praktijkervaring om een verantwoordelijke open water duiker te zijn.

  0
 • Overnachten op Klein Curacao

  Klein Curacao
  overnachten op privé zeiljacht

  Beschikbaar vanaf: op aanvraag
  Prijs per persoon€1,814

  Je vaart met het comfortabele zeiljacht ‘Galaxie’, naar Klein Curacao om daar te overnachten onder de sterren.

  0
 • Helmduiken Curacao

  Helmduiken Curacao

  Beschikbaar vanaf 27-03-2023
  Prijs per persoon€88

  Door het dragen van een met zuurstof gevulde helm, kun je zonder duikervaring wandelen op de bodem van de oceaan. Geen duik- of snokel ervaring nodig!

  (4 Reviews)
 • Klein Curacao Dagtrip

  Klein Curacao
  Breeze Boat Trips

  Beschikbaar vanaf 25-03-2023
  Prijs per persoon€120

  Dit is de perfecte trip als kleinschaligheid je aanspreekt. Max. 25 personen aan boord.

  (13 Reviews)