Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Aruba Tours

Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice.

1. Waarom boeken via Caribbean Tours?

Caribbean Tours is de enige Nederlandse specialist en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het Caribisch gebied. Je kunt bij Caribbean Tours niet alleen online de leukste tours op de eilanden boeken tegen de beste prijs. Nee, eenmaal op bestemming kun je ook reisadvies vragen aan onze Nederlandse gids via onze whatsapp travel info lijn. Je bent met Caribbean Tours altijd voorbereid onderweg met jouw Nederlandse gids in de Caribbean. En vanzelfsprekend is het 100% veilig om via ons platform tickets en tours te boeken, vele anderen gingen je reeds voor!

2. Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Door onze laagste prijs garantie betaal je nooit meer dan je op bestemming zou betalen. Hierdoor hoef je niet op bestemming op zoek naar tourdesks of verkooppunten en bespaar je kostbare ‘vakantie’ tijd. Net zo belangrijk is dat je verzekerd bent van plek. Sommige populaire activiteiten zijn vaak al volgeboekt als je dit op het laatste moment wilt reserveren. Via Caribbean Tours kun je in alle rust de leukste activiteiten uitzoeken en ruim van tevoren boeken waardoor je optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie waarin alles al is geregeld. 

3.Kan ik ook met cash betalen?

Nee! Wij accepteren uitsluitend online betalingen met iDeal, credit card e.d. Het is wel mogelijk om via bankoverschrijving te betalen indien gewenst. Zeker indien je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje vanuit het bedrijf wil betalen kan dit handig zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

4.Wanneer ontvang ik mijn ticket of voucher?

Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket of voucher per e-mail. 

De voucher wordt verstuurd naar het e-mail adres wat je hebt opgegeven bij bestelling. Indien je 24-uur na het afronden van je bestelling nog geen ticket of voucher hebt ontvangen, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wellicht hebben wij niet het correcte e-mailadres van je. Het kan ook gebeuren dat de mail in je spam box is terecht gekomen. Check deze eerst.

Het komt ook voor dat onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen. In dit geval bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan annuleren wij je reservering en betalen wij het betaalde bedrag aan je retour. 

5.Ik heb al geboekt maar ik wil annuleren of de boeking wijzigen, kan dat?

De wettelijke bedenktermijn en het herroepingsrecht (zoals opgenomen in de EU Richtlijn inzake verkopen op afstand) zijn niet van toepassing op diensten die op een specifieke datum of binnen een specifieke periode moeten worden geleverd, waaronder de tickets en vouchers die via het Caribbean Tours-platform worden aangekocht. 

Of we je aankoop kunnen annuleren of wijzigen hangt af van de voorwaarden van de betreffende touroperator of aanbieder ter plaatse. In het geval we aan je verzoek tegemoet kunnen komen brengt Caribbean Tours een annulering- of wijzigingsvergoeding in rekening van 15,- euro per geboekte tour. Dit is exclusief de kosten die de aanbieder of touroperator nog apart in rekening kan brengen. Neem in zo’n geval contact op met onze klantenservice om te informeren naar wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten.

Als je niet op tijd komt opdagen voor een tour op basis van een geboekt tijdstip, dan is er geen restitutie mogelijk. Op de voucher staan de contactgegevens van de touroperator of aanbieder, neem altijd contact op met de touroperator of aanbieder als je verhinderd bent. 

6.Wat gebeurt er als er een tour of activiteit niet door kan gaan terwijl ik al betaald heb?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er geen plek is op de geboekte datum/tijd. In dit geval ontvang je van ons een voorstel voor een alternatieve datum/tijd. Mocht dit niet passen in je reisschema dan ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Ook in geval van calamiteiten zal Caribbean Tours, na akkoord van de touroperator ter plaatse, het betaalde bedrag volledig aan je retour storten.

7.Hoe kan ik een claim indienen voor de laagste prijs garantie?

Caribbean Tours garandeert de laagste prijs op de tours & tickets die geboekt kunnen worden op onze website. Als je dezelfde tour of ticket voor een lagere prijs vindt binnen drie dagen na de boeking of na aankomst op bestemming, betalen wij het verschil aan je terug. Houd wel rekening met onze voorwaarden die verbonden zijn aan een restitutie!

> Bekijk hier de voorwaarden voor restitutie

8.Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Stap 1 | datum & deelnemers
Zodra je een tour of activiteit hebt gevonden die je zou willen boeken dan kun je in de beschikbaarheidskalender een datum kiezen wanneer je de betreffende tour of activiteit zou willen doen. Kies vervolgens het aantal deelnemers of tickets en eventueel andere opties zoals aanvangstijd en klik vervolgens op de knop ‘verder met bestellen’.

Stap 2 | Jouw gegevens
Je kunt nu jouw persoonlijke gegevens invullen. Je naam, je e-mailadres (waar wij o.a. je ticket naar toe zullen sturen) en je mobiele telefoonnummer (wat wij gebruiken in het geval van wijzigingen omtrent de geboekte datum). In het opmerkingen veld kun je extra informatie vermelden zoals bijvoorbeeld het ophaaladres of maaltijdvoorkeur indien van toepassing bij de geboekte tour of activiteit. Klik na het invullen op de knop ‘volgende stap’.

Stap 3 | Opties & Betaalmethode
Indien er opties beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld een hoteltransfer wordt deze hier getoond. Je kunt deze optioneel meebestellen. Kies vervolgens hoe je wil afrekenen. Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Klik op de knop ‘afrekenen’ en de desbetreffende betaalmethode wordt geopend. Kies altijd voor de optie na een succesvolle betaling (alleen voor iDeal en Bancontact) om terug te gaan naar de Caribbean Tours website zodat de boeking goed verwerkt kan worden.

Stap 4 | afhandeling van je boeking
In het geval van een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging via e-mail. Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket per e-mail. Indien onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen, bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan betalen wij het betaalde bedrag volledig aan je terug.

9.Hoe kan ik betalen?

Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Indien er alleen een aanbetaling van toepassing is dien je het restant bedrag rechtstreeks aan de touroperator te voldoen. Dit kan een betaallink zijn die je ontvangt of kan op de dag van vertrek worden betaald e.a. afhankelijk van de touroperator. 

10.Hoe komt jullie productaanbod tot stand?

Caribbean Tours biedt op zijn platform alleen tours & tickets aan van betrouwbare en professionele touroperators. Touroperators waar wij al jarenlang mee samenwerken. De aangeboden tours worden bij elk bezoek in willekeurige (wisselt automatisch) volgorde weergegeven binnen vaste categorieën (alleen op desktop, op mobiel worden geen categorieën weergegeven). 

11.Hoe komen jullie reviews & beoordelingen tot stand?

Op caribbean-tours.nl onderscheiden we twee soorten reviews;

Algemene reviews
Caribbean Tours werkt samen met Kiyoh.com. De specialist in klantbeoordelingen. Het review systeem van Kiyoh.com wordt door Caribbean Tours gebruikt om klanten de gelegenheid te geven om de algemene indruk, de aankoopbeleving, het platform en het contact met Caribbean Tours te beoordelen. Alle klanten die een aankoop hebben gedaan op het platform worden na aankoop uitgenodigd om in het systeem van Kiyoh.com een beoordeling te schrijven. 

Product reviews
Product reviews die beschrijven hoe een klant een tour of activiteit heeft beleeft. Deze reviews worden door Carribean Tours zelf verzameld en beheert. Het betreft allemaal echte reviews die worden verzameld onder klanten van Caribbean Tours die de tour of activiteit zelf hebben gedaan of reviews die worden overgenomen van de desbetreffende touroperator.

Bestseller tours

 • Eigen Beachhouse
  Klein Curacao

  Klein Curacao boottrip

  Prijs per persoon€102

  All-inclusive dagtocht. Je vaart met het luxe superjacht de Serendipity in slechts één uur naar Klein Curacao.

  (3 Reviews)
 • Offroad UTV Tour

  Offroad UTV tour

  Prijs per persoon€139

  Een half dagje off-road rijden met een stoere UTV is een echt avontuur in de wildernis van Aruba. Je komt op plekken waar je normaal niet zo snel komt.

  0
 • Curaçao Jeep Tour

  Privé Jeep Tour

  Prijs per persoon€85

  Ga op ontdekkingstour door de prachtige natuur en zie de meest unieke plekken van het eiland met deze privé tour per terreinwagen.

  0
 • Ocean Lens

  Ocean Lens

  Prijs per persoon€42

  Ontdek de onderwaterwereld door deze bijzonder lens.

  0
 • Must do!
  Mangrove Kajak Tour

  Mangrove Kajak Tour

  Prijs per persoon€23

  Neem deel aan deze mooie kajaktour, waarbij je peddelt door een uniek ecosysteem. Optimaal genieten van de schitterende natuur.

  0
 • Klein Curacao trip Catamaran

  Klein Curacao trip met Catamaran

  Prijs per persoon€102

  Met de grootste Black& White catamaran op weg naar een parelwit strand en azuurblauwe zee.

  (4 Reviews)
 • Snorkeltrip met Powerboat

  Snorkeltrip met de Powerboat

  Prijs per persoon€123

  Unieke snorkeltour voor mensen die het eiland willen ontdekken, van de zee houden en een avontuur wel zien zitten.

  0
 • Bonaire Eiland Tour

  Bonaire Eiland Tour

  Prijs per persoon€47

  Tijdens deze eilandtour maak je kennis met de interessante geschiedenis van Bonaire en bezoek je de mooiste plekken van het eiland.

  0
 • Incl. park ticket!
  Washington Slagbaai Tour

  Washington Park Tour

  Prijs per persoon€92

  Ontdek de prachtige onaangetaste natuur en zie stranden, ‘watering holes’ en zoutwatervlaktes. Optimaal genieten tijdens deze Washington slagbaai Park Tour.

  0
 • Aruba Luchthaven Transfer

  Aruba Luchthaven Transfer

  Prijs per persoon€10

  Voorkom dat je teveel betaalt. Begin of eindig je reis zorgeloos met deze Aruba luchthaven transfer.

  0
 • 99% kans op Dolfijnen
  Catamaran Snorkel Tour

  Catamaran Snorkel Tour

  Prijs per persoon€93

  Zeil met de Black & White catamaran naar de drie beste snorkelspots op Curacao.

  0
 • Grotten Tour Bonaire

  Grotten Tour Bonaire

  Prijs per persoon€47

  Tijdens deze tour ontdek je het verbazingwekkende ondergrondse ecosysteem van Bonaire met je ervaren lokale grotgids.

  0
 • Rotstekeningen Tour Bonaire

  Rotstekeningen Tour Bonaire

  Prijs per persoon€38

  Met deze rotstekeningen tour Bonaire bezoek je locaties van de Arawak indianen en je bezoekt tevens Boca Onima, een fantastisch mooie baai.

  0
 • Dolfijnen Encounter

  Dolfijnen Encounter

  Prijs per persoon€65

  Ontmoet de dolfijnen en geniet van deze bijzondere dieren.

  (2 Reviews)
 • Sunset Tour Catamaran

  Sunset Tour Catamaran

  Prijs per persoon€64

  Zeil met de Black & White catamaran de zonsondergang tegemoet.

  0
 • Off-road Jeep Tour

  Off-road Jeep tour

  Prijs per persoon€85

  Prachtige stranden, de ruige noord kant, snorkelstop met schildpadden en een top barbecue.

  (3 Reviews)
 • Zwemmen met dolfijnen

  Zwemmen met dolfijnen

  Prijs per persoon€99

  Ontmoet deze bijzondere dieren in een natuurlijke lagune.

  (3 Reviews)
 • Aruba eiland tour

  Aruba eiland tour

  Prijs per persoon€26

  Bezoek de leukste & mooiste bezienswaardigheden van het eiland onder begeleiding van een ervaren gids.

  0
 • Substation Curacao

  Substation Curaçao

  Prijs per persoon€293

  Stap aan boord van de CuraSub voor een onvergetelijke ervaring! De CuraSub neemt je mee op de meest geweldige ontdekkingsreizen door het diepzeeleven van Curaçao.

  0
 • Donkey Sanctuary Bonaire

  Donkey Sanctuary Bonaire

  Prijs per persoon€38

  Donkey Sanctuary Bonaire zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Je bezoekt de Donkey Sanctuary samen met een lokale gids.

  0
 • Curacao Sea Aquarium

  Curaçao Sea Aquarium Ticket

  Prijs per persoon€13

  Wil je kennismaken met de prachtige onderwaterwereld van Curaçao en een diversiteit aan maritiem leven ontmoeten? Het Curaçao Sea Aquarium biedt het allemaal!

  0
 • Arikok Nationaal Park wandeltour

  Arikok Wandeltour

  Prijs per persoon€39

  De perfecte wandeltour voor de natuurliefhebber door het prachtige Arikok Nationaal Park onder begeleiding van een officiële Park Ranger.

  0
 • Ontdek het eiland
  Curacao Eiland Tour

  Curacao Eiland Tour

  Prijs per persoon€47

  Tijdens deze zeer complete eiland tour zie je het beste dat Curaçao te bieden heeft.

  0
 • 100% voor het goede doel
  Kattencafé Curacao

  Kattencafé Curacao

  Prijs per persoon€10

  Bezoek het kattencafé van Stichting Kitten Rescue Curaçao. Lekker knuffelen met de kittens en katten in een huiskamer-achtige setting.

  0
 • Klein Curacao dagtrip

  Klein Curacao dagtrip

  Prijs per persoon€92

  Dit is de perfecte trip als kleinschaligheid je aanspreekt. Max. 25 personen aan boord.

  (6 Reviews)
 • Klein Curacao kleinschalige dagtrip

  Klein Curacao kleinschalige dagtrip

  Prijs per persoon€92

  Je vaart met ‘Kailani’, een kleine luxe boot waarop maximaal 24 personen met je meegaan.

  (3 Reviews)
 • Westpunt Catamaran Snorkeltour

  Westpunt Catamaran Snorkeltour

  Prijs per persoon€101

  Zeil met de Black & White catamaran langs de kust richting San Juan.

  (1 Review)
 • Kleine groepen
  Rib Powerboat Klein Curacao

  Powerboat Klein Curacao

  Prijs per persoon€115

  Met de Powerboat sta je in 45-minuten op Klein Curacao zonder zeeziek te worden.

  (3 Reviews)
 • Populair
  Catamaran boottocht klein curacao

  Catamaran boottocht Klein Curacao

  Prijs per persoon€85

  Je vaart met een prachtige catamaran naar het mooie Klein Curacao. Zon, zee, strand en relaxen!

  (4 Reviews)
 • Snorkelen met Dolfijnen

  Snorkelen met Dolfijnen

  Prijs per persoon€108

  Ontmoet deze fantastische dieren snorkelend in open zee.

  0