Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Aruba Tours

Alleen de leukste tours & activiteiten

Jouw Nederlandse gids in de Caribbean

Caribbean Tours

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice.

1. Waarom boeken via Caribbean Tours?

Caribbean Tours is de enige Nederlandse specialist en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het Caribisch gebied. Je kunt bij Caribbean Tours niet alleen online de leukste tours op de eilanden boeken tegen de beste prijs. Nee, eenmaal op bestemming kun je ook reisadvies vragen aan onze Nederlandse gids via onze whatsapp travel info lijn. Je bent met Caribbean Tours altijd voorbereid onderweg met jouw Nederlandse gids in de Caribbean. En vanzelfsprekend is het 100% veilig om via ons platform tickets en tours te boeken, vele anderen gingen je reeds voor!

 

Caribbean Tours is aangesloten en gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg.

2. Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Door onze laagste prijs garantie betaal je nooit meer dan je op bestemming zou betalen. Hierdoor hoef je niet op bestemming op zoek naar tourdesks of verkooppunten en bespaar je kostbare ‘vakantie’ tijd. Net zo belangrijk is dat je verzekerd bent van plek. Sommige populaire activiteiten zijn vaak al volgeboekt als je dit op het laatste moment wilt reserveren. Via Caribbean Tours kun je in alle rust de leukste activiteiten uitzoeken en ruim van tevoren boeken waardoor je optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie waarin alles al is geregeld. 

3.Kan ik ook met cash betalen?

Nee! Wij accepteren uitsluitend online betalingen met iDeal, credit card e.d. Het is wel mogelijk om via bankoverschrijving te betalen indien gewenst. Zeker indien je bijvoorbeeld een bedrijfsuitje vanuit het bedrijf wil betalen kan dit handig zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

4.Wanneer ontvang ik mijn ticket of voucher?

Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket of voucher per e-mail. 

De voucher wordt verstuurd naar het e-mail adres wat je hebt opgegeven bij bestelling. Indien je 24-uur na het afronden van je bestelling nog geen ticket of voucher hebt ontvangen, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wellicht hebben wij niet het correcte e-mailadres van je. Het kan ook gebeuren dat de mail in je spam box is terecht gekomen. Check deze eerst.

Het komt ook voor dat onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen. In dit geval bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan annuleren wij je reservering en betalen wij het betaalde bedrag aan je retour. 

5.Ik heb al geboekt maar ik wil annuleren of de boeking wijzigen, kan dat?

De wettelijke bedenktermijn en het herroepingsrecht (zoals opgenomen in de EU Richtlijn inzake verkopen op afstand) zijn niet van toepassing op diensten die op een specifieke datum of binnen een specifieke periode moeten worden geleverd, waaronder de tickets en vouchers die via het Caribbean Tours-platform worden aangekocht. 

Of we je aankoop kunnen annuleren of wijzigen hangt af van de voorwaarden van de betreffende touroperator of aanbieder ter plaatse. In het geval we aan je verzoek tegemoet kunnen komen brengt Caribbean Tours een annulering- of wijzigingsvergoeding in rekening van 15,- euro per geboekte tour. Dit is exclusief de kosten die de aanbieder of touroperator nog apart in rekening kan brengen. Neem in zo’n geval contact op met onze klantenservice om te informeren naar wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten.

Als je niet op tijd komt opdagen voor een tour op basis van een geboekt tijdstip, dan is er geen restitutie mogelijk. Op de voucher staan de contactgegevens van de touroperator of aanbieder, neem altijd contact op met de touroperator of aanbieder als je verhinderd bent. 

6.Wat gebeurt er als er een tour of activiteit niet door kan gaan terwijl ik al betaald heb?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er geen plek is op de geboekte datum/tijd. In dit geval ontvang je van ons een voorstel voor een alternatieve datum/tijd. Mocht dit niet passen in je reisschema dan ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Ook in geval van calamiteiten zal Caribbean Tours, na akkoord van de touroperator ter plaatse, het betaalde bedrag volledig aan je retour storten.

7.Hoe kan ik een claim indienen voor de laagste prijs garantie?

Caribbean Tours garandeert de laagste prijs op de tours & tickets die geboekt kunnen worden op onze website. Als je dezelfde tour of ticket voor een lagere prijs vindt binnen drie dagen na de boeking of na aankomst op bestemming, betalen wij het verschil aan je terug. Houd wel rekening met onze voorwaarden die verbonden zijn aan een restitutie!

> Bekijk hier de voorwaarden voor restitutie

8.Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Stap 1 | datum & deelnemers
Zodra je een tour of activiteit hebt gevonden die je zou willen boeken dan kun je in de beschikbaarheidskalender een datum kiezen wanneer je de betreffende tour of activiteit zou willen doen. Kies vervolgens het aantal deelnemers of tickets en eventueel andere opties zoals aanvangstijd en klik vervolgens op de knop ‘verder met bestellen’.

Stap 2 | Jouw gegevens
Je kunt nu jouw persoonlijke gegevens invullen. Je naam, je e-mailadres (waar wij o.a. je ticket naar toe zullen sturen) en je mobiele telefoonnummer (wat wij gebruiken in het geval van wijzigingen omtrent de geboekte datum). In het opmerkingen veld kun je extra informatie vermelden zoals bijvoorbeeld het ophaaladres of maaltijdvoorkeur indien van toepassing bij de geboekte tour of activiteit. Klik na het invullen op de knop ‘volgende stap’.

Stap 3 | Opties & Betaalmethode
Indien er opties beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld een hoteltransfer wordt deze hier getoond. Je kunt deze optioneel meebestellen. Kies vervolgens hoe je wil afrekenen. Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Klik op de knop ‘afrekenen’ en de desbetreffende betaalmethode wordt geopend. Kies altijd voor de optie na een succesvolle betaling (alleen voor iDeal en Bancontact) om terug te gaan naar de Caribbean Tours website zodat de boeking goed verwerkt kan worden.

Stap 4 | afhandeling van je boeking
In het geval van een succesvolle betaling ontvang je een bevestiging via e-mail. Voor elke boeking dubbelchecken wij altijd de beschikbaarheid bij onze lokale partners. Hoewel dit meestal snel gaat, kan dit tot 24 uur duren. Zodra dit proces is afgerond, ontvang je direct je ticket per e-mail. Indien onze lokale partner je reservering niet kan bevestigen, bieden wij je het best mogelijke alternatief. Past deze nieuwe datum en/of tijd niet in je reisschema, dan betalen wij het betaalde bedrag volledig aan je terug.

9.Hoe kan ik betalen?

Caribbean Tours biedt de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en PayPal. PayPal brengt 3.4% extra in rekening voor elke betaling. Indien er alleen een aanbetaling van toepassing is dien je het restant bedrag rechtstreeks aan de touroperator te voldoen. Dit kan een betaallink zijn die je ontvangt of kan op de dag van vertrek worden betaald e.a. afhankelijk van de touroperator. 

10.Hoe komt jullie productaanbod tot stand?

Caribbean Tours biedt op zijn platform alleen tours & tickets aan van betrouwbare en professionele touroperators. Touroperators waar wij al jarenlang mee samenwerken. De aangeboden tours worden bij elk bezoek in willekeurige (wisselt automatisch) volgorde weergegeven binnen vaste categorieën (alleen op desktop, op mobiel worden geen categorieën weergegeven). 

11.Hoe komen jullie reviews & beoordelingen tot stand?

Op caribbean-tours.nl onderscheiden we twee soorten reviews;

Algemene reviews
Caribbean Tours werkt samen met Kiyoh.com. De specialist in klantbeoordelingen. Het review systeem van Kiyoh.com wordt door Caribbean Tours gebruikt om klanten de gelegenheid te geven om de algemene indruk, de aankoopbeleving, het platform en het contact met Caribbean Tours te beoordelen. Alle klanten die een aankoop hebben gedaan op het platform worden na aankoop uitgenodigd om in het systeem van Kiyoh.com een beoordeling te schrijven. Check [hier] de beoordeling die klanten ons geven op Kiyoh.com. Je kunt [hier] het beleid inzien van Kiyok.com waar o.a. in beschreven is hoe deze beoordelingen tot stand komen.  

Product reviews
Product reviews die beschrijven hoe een klant een tour of activiteit heeft beleeft. Deze reviews worden door Caribbean Tours zelf verzameld en beheert. Het betreft allemaal echte reviews (die klanten hebben achtergelaten op ons eigen beoordelingsplatform Kiyoh.com) die worden verzameld onder klanten van Caribbean Tours die de tour of activiteit daadwerkelijk zelf hebben gedaan of echte (met “echt” bedoelen we dat alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt of een daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan, een review kunnen plaatsen) reviews die worden overgenomen van de desbetreffende touroperator vanaf zijn eigen beoordelingsplatform of van zijn TripAdvisor vermelding.

De echtheid en controle hierop betreffende deze reviews wordt gegarandeerd door respectievelijk het gebruikte beoordelingsplatform door de touroperator en TripAdvisor. Caribbean Tours zal nimmer productbeoordelingen plaatsen waarvan het vermoeden bestaat dat deze niet ‘echt’ zouden zijn. Caribbean Tours garandeert zijn klanten dat er te allen tijde gestreefd wordt naar een eerlijk en volledig getrouw beeld van wat de klant kan verwachten bij betreffende tour of activiteit. Het liefste zouden wij integraal alle productreviews plaatsen van de desbetreffende touroperator. Aangezien dit (nog) niet mogelijk is automatisch, plaatsen wij handmatig (deze worden overgenomen van de desbetreffende touroperator vanaf zijn eigen beoordelingsplatform of van zijn TripAdvisor vermelding) bij lancering van een nieuwe tour of activiteit (minimaal) drie meest recente reviews op dat moment. Er worden geen betaalde reviews toegestaan op de Caribbean Tours website en er worden zowel positieve als negatieve reviews overgenomen en gepubliceerd, indien aanwezig in de meest recente reviews op dat moment.  

Caribbean Tours is er bij gebaat dat klanten een uitstekende ervaring hebben tijdens de geboekte tour of activiteit. Indien het algemene beeld weergeeft (de meest recente reviews zijn overwegend negatief of tijdens de looptijd komen er klachten binnen van klanten) dat een tour of activiteit niet levert wat de klant ervan mag verwachten stopt Caribbean Tours met het aanbieden van deze tour of activiteit of stopt de samenwerking volledig met desbetreffende touroperator. 

Bestseller tours

 • Aruba Eiland Finest Tour

  Aruba’s Finest Eiland Tour

  Beschikbaar vanaf 19-06-2024
  Prijs per persoon€51

  Verken tijdens deze Aruba’s Finest Eiland Tour

  (2 Reviews)
 • Catamaran Brunch Cruise

  Catamaran Brunch Cruise

  Beschikbaar vanaf 19-06-2024
  Prijs per persoon€83

  Kies voor een luxe ervaring op Aruba tijdens deze Brunch & Snorkeling Cruise. In tegenstelling tot andere cruises serveert deze tour champagne en onbeperkte drankjes, een gastronomische lunch en een contintentaal ontbijt. Bovendien krijg je de kans om te snorkelen tijdens drie stops – elk met een overvloed aan zeeleven – of te experimenteren met het “derde long” onderwaterademhalingssysteem. 

  (4 Reviews)
 • Luxe Lagune Cruise

  Luxe Lagune Cruise

  Beschikbaar vanaf 20-06-2024
  Prijs per persoon€135

  Vaar langs de zuidkust van Aruba aan boord van de Luxe Lagune Cruise. Geniet van een koele verfrissing en ontspan in een van de lounges van de boot terwijl je de bezienswaardigheden in u opneemt. Je hebt op de Luxe Lagune Cruise ook de mogelijkheid om te zwemmen of een begeleide snorkel- of kajakexcursie te maken. De chef-kok aan boord bereidt de lunch die wordt begeleid door Caribische muziek en verfrissende handgemaakte cocktails.

  (4 Reviews)
 • Bonaire Snorkel Tour

  Bonaire Snorkel Tour

  Beschikbaar vanaf 17-06-2024
  Prijs per persoon€55

  Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Bonaire en ga snorkelen op de mooiste plekken.

  0
 • Offroad UTV Tour

  Offroad UTV tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€184

  Een half dagje off-road rijden met een stoere UTV is een echt avontuur in de wildernis van Aruba. Je komt op plekken waar je normaal niet zo snel komt.

  (6 Reviews)
 • Prijs voor 3 personen
  Rondvlucht over Curacao

  Rondvlucht over Curacao

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€350

  Ontdek Curacao vanuit de lucht! Hoe cool is dit? Stap in een Cessna vliegtuigje en krijg Curacao vanuit een heel ander perspectief te zien.

  0
 • Vertrekt pas om 11:00 uur
  Klein Curacao Sunset Cruise

  Klein Curacao
  Sunset Cruise Catamaran

  Beschikbaar vanaf 24-06-2024
  Prijs per persoon€130

  Op weg naar een parelwit strand en azuurblauwe zee met een catamaran van bijna 25 meter lang.

  (2 Reviews)
 • Stadswandeling Otrobanda

  Stadswandeling Otrobanda

  Beschikbaar vanaf 21-06-2024
  Prijs per persoon€25

  Ontdek de bijzondere en kleurrijke binnenstad van Willemstad. Ontdek met deze stadswandeling de charmante wijk Otrobanda op een geheel unieke manier.

  0
 • Offroad Jeep Safari

  Offroad Jeep Safari Westkust

  Beschikbaar vanaf 19-06-2024
  Prijs per persoon€111

  Stap aan boord op deze stoere en zeer comfortabele Jeep en ontdek Curaçao op een avontuurlijke manier! Deze tour neemt je mee naar de uithoeken van Bandabou aan de westkant van het eiland.

  (2 Reviews)
 • Duiktrip met Catamaran

  Luxe duiktrip met Catamaran

  Beschikbaar vanaf 24-06-2024
  Prijs per persoon€266

  De ultieme duikexcursie op Bonaire! Op deze duiktrip met Catamaran bezoek je twee prachtige duikspots. Inclusief Open Bar en luxe BBQ Diner!

  0
 • Tugboat Snorkel Tour

  Tugboat Snorkel Tour

  Beschikbaar vanaf 19-06-2024
  Prijs per persoon€84

  Zeil met deze catamaran naar de beste snorkelspots op Curacao.

  (3 Reviews)
 • Aruba eiland tour

  Aruba eiland tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€38

  Bezoek de leukste & mooiste bezienswaardigheden van het eiland onder begeleiding van een ervaren gids.

  (5 Reviews)
 • Semi Onderzeeer Curacao

  Semi Onderzeeër Curacao

  Beschikbaar vanaf 21-06-2024
  Prijs per persoon€39

  Vanuit de Semi Onderzeeër bewonder je de onderwaterwereld rondom Curaçao door je eigen grote raam. Erg leuk om samen met hele familie te doen.

  (1 Review)
 • Luxe Catamaran jacht!
  Golden Sea Horse

  Klein Curacao
  Luxe Catamaran Jacht

  Beschikbaar vanaf 17-06-2024
  Prijs per persoon€112

  Ga met dit luxe catamaranjacht voor een onvergetelijke reis en ontdek Klein Curaçao.

  (4 Reviews)
 • Jan Thiel Scooter Tour

  Jan Thiel Scooter Tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€51

  Ontdek ongerepte natuur en historische plekken met deze leuke elektrische scooter tour.

  0
 • Substation Onderzeeër Curacao

  Substation onderzeeër Curaçao

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€419

  Stap aan boord van deze onderzeeër voor een onvergetelijke ervaring! De onderzeeër neemt je mee op de meest geweldige ontdekkingsreizen door het diepzeeleven van Curaçao.

  0
 • Beach-house op eiland
  Mermaid Klein Curacao

  Klein Curacao
  Mermaid Boat Trips

  Beschikbaar vanaf 17-06-2024
  Prijs per persoon€130

  Met de Mermaid ben je gegarandeerd van een prachtig beachhouse met uitkijktoren, uitstekende catering en een professionele crew. Alle benodigde ingrediënten voor een top dag op Klein Curacao!

  (30 Reviews)
 • Offroad Jeep Safari Oostkust

  Offroad Jeep & Snorkel Safari Oostkust

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€79

  Ga mee op deze spannende offroad jeep safari tour! Vier uur lang verken je het ruige terrein en de prachtige natuur aan de oostkant van Curaçao!

  0
 • UTV Eiland Tour

  UTV Eiland Tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€167

  Onze gidsen laten je Aruba’s favoriete plekjes en verborgen hotspots zien. Rijd door de ruige kustlijn en heuvelachtige landschappen, gecombineerd met geweldige uitzichten.

  (5 Reviews)
 • Klein Curacao kleinschalige dagtrip

  Klein Curacao
  Privé boot

  Je vaart met ‘Kailani’, een kleine luxe boot naar Klein Curacao met maximaal 25 personen.

  (4 Reviews)
 • Klein Curacao Apache Catamaran

  Klein Curacao
  Apache Catamaran

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€112

  Op weg naar een parelwit strand en azuurblauwe zee met een catamaran van bijna 25 meter lang.

  (33 Reviews)
 • Sea Scooter Snorkelen

  Sea Scooter Snorkelen

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€88

  De zgn. Sea Scooter is een te gekke toevoeging om mee te nemen tijdens het snorkelen. Zoef gemakkelijk door het water met een max. snelheid van 6 km/h. Eenvoudig te bedienen.

  (1 Review)
 • UTV Offroad Tour

  UTV Offroad Tour Westkust

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€213

  Dit is misschien wel de meest stoere tour op het eiland. Stap achter het stuur van je UTV, trap het gas in, scheur offroad over de vlaktes en geniet van de natuur.

  (3 Reviews)
 • Hofi Mango Tour

  Hofi Mango Tour

  Beschikbaar vanaf 17-06-2024
  Prijs per persoon€19

  Ontdek alle hoogtepunten van het Hofi Mango park van Jandino, zoals de historische suikermolen, het eeuwenoude mangobos, de stairway to heaven en de hand van god.

  (3 Reviews)
 • Antilla Scheepswrak Seascooter Snorkeltour

  Antilla Scheepswrak Seascooter Snorkeltour

  Beschikbaar vanaf 17-06-2024
  Prijs per persoon€116

  Ben je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten? Ga mee met de Antilla Scheepswrak Seascooter Snorkeltour en ontdek het indrukwekkende scheepswrak van een Duits vrachtschip uit de Tweede Wereldoorlog.

  0
 • Snorkeltrip met Powerboat

  Snorkeltrip met de Powerboat

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€167

  Unieke snorkeltour voor mensen die het eiland willen ontdekken, van de zee houden en een avontuur wel zien zitten.

  0
 • Introductie duik

  Introductie Duik (DSD)

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€92

  Water van 28 graden met 30 meter zicht. De ideale omstandigheden om op een relaxte manier kennis te maken met duiken. Boek nu je introductie duik.

  0
 • Aruba Cultuur Tour

  Strand & Cultuur Eiland Tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€70

  Bezoek de leukste & mooiste bezienswaardigheden van het eiland onder begeleiding van een ervaren gids.

  0
 • Washington Slagbaai Tour

  Washington Park Tour

  Beschikbaar vanaf 18-06-2024
  Prijs per persoon€106

  Ontdek de prachtige onaangetaste natuur en zie stranden, ‘watering holes’ en zoutwatervlaktes. Optimaal genieten tijdens deze Washington slagbaai Park Tour.

  (3 Reviews)
 • Luxe Prive Zeiltocht

  Luxe privé zeiltocht

  Beschikbaar vanaf: op aanvraag
  Prijs per persoon€674

  Je vaart met het comfortabele zeiljacht ‘Galaxie’, met alleen je eigen gezelschap naar Fuikbaai om te chillen, snorkelen en te genieten.

  0
Start Chat...
Kunnen we je ergens mee helpen?